Instructiuni simple

Dezlegati problemele propuse elaborind un singur program sau separat pentru fiecare problema cite un program Pascal (nu conteaza FREE Pascal, Borland Pascal sau Turbo Pascal).

  1. Date de intrare: a,b,c trei numere reale, care reprezinta lungimile laturilor unui triunghi. Date de iesire: doua numere S si P, care reprezinta aria si perimetrul triunghiului dat.
  2. Date de intrare: v1, t1, v2, t2, v3, t3 sase numere reale care reprezinta respectiv viteza si timpul cu care un automobil s-a deplasat pe trei sectoare de drum AB, BC, CD. Date de iesire: un numar care reprezinta viteza medie cu care s-a deplasat automobilul din punctul A in punctul B.
  3. Date de intrare: doua numere reale R1 si R2 (R1 > R2) care reprezinta respectiv raza cercului mare si raza cercului mic. Date de iesire: un numar care reprezinta aria figurii vopsite (vezi desenul).
 Termen de executie 2h, pina la ora 22-00. Expediati dezlegarile numai o singura data. Categoric se interzice copierea. La ora 22-00 aici pe acest blog veti putea vedea si analiza dezlegarea oficiala pe care eu o astept. Succese tuturor!

Dezlegarea vezi pe email
noapte buna!

Postări populare de pe acest blog

Olimpiada raionala la informatica